HATAY / ALTINÖZÜ - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Fatikli Mahallesi Mustafa Aşık Caddesi Numara 10 Altınözü/HATAY
Vizyon
Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, öz güveni gelişmiş demokratik ve laik bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; ,insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM